Blog

  • Rozhovor na téma výchovy
    22. září 2020

    Zajímavý a podnětný rozhovor na téma výchovy dětí s naší kolegyní Gabrielou Pokornou si můžete přečíst na stránkách TV Noviny. S Gabrielou si můžete domluvit individuální konzultaci online nebo telefonicky přes náš kontaktní formulář.

  • Muzikoterapie workshop
    21. září 2020

    Jako koučové a psychologové se rádi vzděláváme, proto si vybíráme společné aktivity, které náš tým stmelí a taky podpoří osobnostní a profesní rozvoj. Muzikoterapie s Mariánem Gligáničem byla nezapomenutelným zážitkem a každému z nás přinesla jedinečnou zkušenost. 

  • Teambuilding na Košariskách
    17. září 2020

    Jak to býva tradicí v našem týmu, i toto léto se nám podařilo zorganizovat teambuilding v příjemném prostředí chaty na Košariskách. Byl to den plný zábavy, smíchu a odpočinku. Jsme rádi, že jsme se mohli opět setkat, a to nejen v kruhu kolegů/ kolegyň, ale i našich partnerů/ partnerek a dětí. 

  • Ve zdravém těle zdravý duch
    14. září 2020

    V našem týmu rádi sportujeme a proto jsme se rozhodli během jarního teambuildingu posílit naše těla společnou jogou. V Hot Yoga Centre jsme si pořádně zacvičili, uvolnili se a odcházeli s čistou myslí nabití energií.

  • Human Dynamic je tu pro Vás
    10. září 2020

    Současná COVID-19 situace zatřásla celým světem a do značné míry ovlivnila celkovou pohodu lidí. Pociťujeme to i při práci s klienty, kteří se na nás obracejí s prosbou o pomoc. Rádi Vás proto informujeme, že nadále pracujeme s nadšením a konzultace poskytujeme osobně i distančně (telefonicky a online). Jsme tu pro všechny, kteří nás potřebují.

  • Přivítání nových členů týmu
    9. září 2020

    Jsme velmi rádi, že můžeme přivítat v našem týmu dva nové členy - Kateřinu Bogáňovú (Bogy) a Pavla Šiandora (Palka). Přejeme jim mnoho úspěchů a radosti v nové práci a aby je nadále doprovázel entuziasmus a smysl pro humor.

  • Zvelebování záhradky
    8. září 2020

    Příjemné pracovní prostředí je pro nás důležité. Vedle naší budovy je malá zahrádka, kterou jsme se rozhodli zvelebit. Spojili sme tak příjemné s užitečným a načerpali energii ze slunečných paprsků, čemuž jsme se potěšili po několika měsících práce z domu během korona krize. 

  • 13. srpen 2020

  • HR Roundtable – Kultúra spätnej väzby
    25. březen 2020

    Vo februári sme zorganizovali prvý tohtoročný HR Roundtable na tému Kultúra spätnej väzby. Profesionáli z HR komunity mali možnosť diskutovať a učiť sa jeden od druhého. Aj keď sú niektoré HR témy považované za citlivé, ľudia boli ochotní zdieľať ich skúsenosti z praxe a vzájomne sa inšpirovať. Ďakujeme spoločnosti Orange za otvorenie svojich dverí a hosťovanie tohto eventu.

  • Zbierka pre krízové centrum Brána do života
    10. leden 2020

    Pred Vianocami sa náš tím rozhodol zapojiť do zbierky pre krízové centrum Brána do života. Ide o centrum, kde bývajú ženy a deti, ktoré zažili domáce násilie a sú v nepriaznivej sociálnej situácii. Spoločne so spoločnosťou ProCeram sme vyzbierali kozmetiku a čistiace prostriedky. Veríme, že sa nám podarilo pomôcť a príjemniť Vianoce v tomto centre aj týmto spôsobom.

  • Kedy a ako vznikla myšlienka podporiť deti v Afrike
    7. leden 2020

    O sponzorstve detí v Afrike sme už dávnejšie písali na našom blogu. Ak Vás zaujíma pozadie vzniku tejto spolupráce, prečítajte si zaujímavý a inšpiratívny rozhovor s riaditeľkou našej spoločnosti Miriam Lachovou: https://www.teraz.sk/slovensko/lachova-o-detoch-v-afrike-mat-mozno/438743-clanok.html

  • Vianočný benefičný koncert
    19. prosinec 2019

    Aj tento rok spoločnosť Human Dynamic Europe podporila Vianočný benefičný koncert na pomoc ľuďom bez domova v Bratislave, na ktorom sa zúčastnil náš tím, klienti, partneri a priatelia. Janais svojimi krásnymi vianočnými piesňami vniesla vianočnú atmosféru, pokoj a radosť do našich sŕdc.