Blog

  • Strategický teambuilding
    16. září 2021

    Zatímco někteří lidé považují přípravu týmové strategie za nudnou věc, pomocí které si vedoucí vyplňují svůj pracovní čas, aby se vyhnuli práci, my tyto dny vždy s nadšením očekáváme. Několik krát do roka se jako tým setkáváme, abychom prodiskutovali naše zaměření, směrování a příležitosti na nadcházejících 6 měsíců. Tentokrát jsme dali prostor naším osobním hodnotám, které přinesly do našeho týmu další aspekt zranitelnosti a transparentnosti. Uvědomili jsme si, že ačkoli je každý z nás jiný, přinášíme do týmu tu cennou část sebe, díky čemuž je jedinečný, speciální a úžasný.

  • Náš tým: odhalen ... 1. část
    13. září 2021

    Jako tým jsme zažili něco pozoruhodné. V době růstu a nejistoty jsme dostali příležitost kalibrovat týmové fungování, dovědět se více o sobě a asimilovat nové členy do naší týmové kultury. V první části ze tří si můžete přečíst více o této výzvě.

  • Úspěchy našich kolegyň
    8. září 2021

    Máme velkou radost, že se s vámi můžeme podělit o nedávné úspěchy našich kolegyň. Dominika obhájila svou disertační práci a získala titul PhD. v oblasti sociální a pracovní psychologie. Katka úspěšně ukončila dlouhodobý výcvik a získala certifikaci v Adlerovském poradenství a psychoterapii. Milé dámy, jsme na vás hrdí!

  • Nepracujem jen hlavami, máme i silné ruce ...
    18. červen 2021

    Zapojili jsme se do největšího firemního dobrovolnictví na Slovensku Naše město 2021 a pomáhali jsme Domovu sociálních služeb prof. Karola Matulaya pro děti a dospělé v Bratislavě. Jelikož náš tým je z velké části ženský, pomoci se rozhodli i naši rodinní příslušníci. Společně jsme natřeli dětské houpačky, altán a branku, očistili betonový plot, odstranili plevel z chodníků v areálu a hlavně jsme spolu strávili úžasný čas. Udělat kus manuální práce pro ty, kteří to potřebují, nám dodalo hodně pozitivní energie ze smysluplné práce.

  • Rozhovor o štestí
    9. únor 2021

    Chtěli byste znovu objevit vnitřní rovnováhu a pocit štěstí? Přečtěte si inspirativní rozhovor s naší CEO a koučkou Miriam Lachovou na stránkach magazínu Akobuk.

  • Vánoční přání
    23. prosinec 2020

    Milí přátelé, přejeme vám krásné momenty štěstí, klidu a spokojenosti, které budou přetrvávat nejen během vánočních svátků, ale po celý rok 2021.

  • Secret Santa
    22. prosinec 2020

    V našem týmu je již tradicí, že každý rok si v předvánočním shonu najdeme čas na relax a strávíme spolu příjemný večer plný zábavy, her a chutného jídla. Ani tento rok nebyl výjimkou a my jsme velmi vděční, že se nám to opět podařilo zrealizovat.
     

  • Vánoční Pošta pro Seniory
    22. prosinec 2020

    S obrovskou dávkou radosti a entuziasmu jsme se zapojili do projektu Vánoční Pošta pro Seniory, díky kterému jsme poslali listy 5 skvělým lidem. Věříme, že naše ručně vyrobené pozdravy je potěšili alespoň tak, jako nás příprava.
     

  • Životní priority a duševní zdraví
    20. říjen 2020

    Společnost EFocus pozvala naši CEO, Miriam Lachovú na Konferenci Projektového Managementu, která se konala 20. října. Miriam hovořila o tématu životních priorit a psychické pohody a účastníků inspirovala k hledání vlastního štěstí a spokojenosti navzdory náročným časem.

     

  • U nás se nic nemění
    13. říjen 2020

    Pořád jsme tady pro vás. Navzdory zpřísněným opatřením pokračujeme v plném proudu a jsme vám k dispozici prostřednictvím osobních, telefonických a e-mailových konzultací. Neváhejte se kdykoliv na nás obrátit.

  • Dvě nové podporované dětičky
    2. říjen 2020

    Naše týmová rodina afrických dětí se právě rozrostla z původních 8 na 10. Podporujeme dalších 2 chlapců z Ambo v Etiopii, kteří se zapojili do nového projektu prostřednictvím nadace Integra. Dalších 50 prvňáčků, kteří se také zapojili do projektu, ještě potřebují podpořit - více infromácí naleznete ZDE.

  • Trénink skupinové krízové intervence
    24. září 2020

    V naší práci se pravidelně setkáváme s krizovými situacemi, které vyžadují okamžitou intervenci. Je pro nás důležité, abychom se kontinuálně vzdělávali v této oblasti. Jsme vděční Alene Madlene Rjabininovej za výborný zážitkový workshop, který rozšířil naše znalosti o skupinové krizové intervenci.