Blog

  • Autismus
    6. květen 2022

    Duben je Světový měsíc autismu. Centrum sociálních služeb Karola Matulaye v Bratislave, které pracuje s klienty autistického spektra, každoročně organizuje zážitkové dopoledne pro děti z mateřských školek, aby šířilo povědomí o autismu. Zúčastnila se i kolegyně Katarína Bogáňová, která jako dobrovolník pomáhala s bublinami. Pro menší děti bylo největší zábavou bubliny honit a pro ty větší (včetně naší Kataríny) je vytvářet. Děkujeme, že společnost Human Dynamic mohla být součástí této milé akce!

  • Narozeninová snídaně
    25. březen 2022

    I v březnu jsme slavili. Využili jsme jedno z krásných slunečních ran a vychutnali si s celým týmem vynikající snídani. Milá Gabika, Katerína a Tomáš, i touto cestou vám blahopřejeme a přejeme hodně radosti. Jsme rádi, že jste součástí týmu a těšíme se na další společné chvíle mimo kancelář.

  • Úspěch naší kolegyně
    2. březen 2022

    Těšíme se z úspěchu naší skvělé kolegyně Mishel, která absolvovala akreditovaný kurz a úspěšným zvládnutím závěrečné zkoušky získala certifikát Lektor pro celoživotní vzdělávání. Mishel jsme na Tebe hrdí a gratulujeme!

  • Společné malování
    14. únor 2022

    Naše práce je pro nás posláním a děláme ji ze srdce. I pomoc a podpora druhých však může být někdy náročná a vyčerpávající. V takových chvílích se potřebujeme uvolnit, zažít spolu radost mimo práce a dělat něco úplně jiného. Na tomhle teambuildingu jsme si potvrdili, ža každý jsme jedineční, o čemž svědčí i naše umělecké výtvory.

  • Narozeninová snídaně
    3. únor 2022

    V lednu jsme si užili skvělou týmovou snídani v restauraci Werk a oslavili spolu svátky tří kolegů. Je to taková naše tradice, jednou za měsíc se setkat a obdarovat kolegy. Milá Emma, Tánička a milý Palko, i touto cestou vám gratulujeme a přejeme spoustu radostných dní. Věříme, že ješte spolu zažijeme mnoho takových výjimečných společných chvil mimo kancelář.

  • Šikana
    27. leden 2022

    Šikanování, agresivita, ponižování je velký problém v životě mnoha dospívajících. Co může u teenagerů vyvolat agresivitu a jak jí můžeme předcházet? Kdy a proč se konflikt může změnit ve zneužívání? Na jaké znaky by si měli rodiče dávat pozor? Odpovědi na tyto a další otázky si můžete poslechnout v (maďarském) podcastu s naší kolegyní a psycholožkou, Emmou Kiss Csala, na stránkách maďarského internetového deníku parameter.sk.

  • Zpětná vazba a kritika
    24. leden 2022

    Začátek roku už tradičně věnujeme přípravě týmové strategie. Diskutujeme o našem zaměření, směřování a příležitostech pro nadcházejících 6 měsíců. V žádném případě to pro nás není nuda! Součástí každého strategického dne je totiž i seberozvoj a rozvoj týmu. Tentokrát byla tématem zpětná vazba a kritika. Uvědomili jsme si, jak důležité je otevřeně a přímo mluvit i o věcech, se kterými nejsme spokojeni. Zajímavostí pro nás bylo, že i přes strach dávat a dostávat kritiku, nás právě tato aktivita více sblížila a jako tým se cítíme silnější.

  • JOY TO THE WORLD
    21. prosinec 2021

    Přejeme Vám krásné Vánoce a mnoho inspirace v novém roce!

  • Vánoční podpora
    20. prosinec 2021

    I my v Human Dynamic Europe jsme letos přemýšleli komu a jak pomůžeme. Kromě toho, že celoročně podporujeme děti v Africe a přispíváme na jejich vzdělání a základní životní potřeby, snažíme se hledat i další možnosti, jak pomáhat. Je to koneckonců i naším posláním. Po minulé roky jsme spíše hledali jeden větší projekt, v jehož rámci jsme mohli podpořit jiné lidi. Letos jsme se rozhodli dát prostor několika nápadům, které přinesli naši kolegové a rozdělit naši pomoc mezi několik skvělých projektů, abychom pomohli co nejširší skupině lidí.

  • Vánoční pozdravy pro seniory
    19. listopad 2021

    Ručně vyráběný nebo koupený, ale zejména rukou podepsaný. Vánoční pozdrav vykouzlí našim babičkám a dědečkům úsměv na rtech a přinese tu pravou atmosféru Vánoc. Kdysi Vánoce přece začínaly prvním doručeným pozdravem od blízkých. I letos jsme se rozhodli zapojit do krásné iniciativy občanského sdružení Pohodovo a potěšit seniory vánočními pozdravy z dílny našich kolegů. Jak vypadaly přípravy a finální pozdravy si budete moci prohlédnout v našem příštím příspěvku.

  • Odhalena... 3. část
    12. říjen 2021

    Třetí část našeho 'odhalení' bude v něčem jiná. Naše šéfka Miriam vám poskytne pohled na to, jak těžké bylo pro ni odhalit svou zranitelnost před svým týmem. V jejím procesu učení můžete najít povzbuzení a inspiraci, jak být ještě lepším lídrem.

  • Náš tým: odhalen... 2. část
    27. září 2021

    V předchozím blogu, Náš tým: odhalen ... 1. část, jste si mohli přečíst o tom, jak jsme strávili 3 dny vzájemným odhalováním našeho potenciálu jako jednotlivců a týmu. Rádi bychom vám dnes přinesli osobnější pohled naší Katky na to, co jsme přežili a jaké to bylo pro ni. Příjemné čtení.